jueves, 12 de octubre de 2017

La tardor i els seus tresors amagats!

El mes d'octubre ja ha arribat, i amb ell, hem donat la benvinguda a una estació molt bonica: la tardor

Aquesta és una estació molt divertida, ja que ve acompanyada de pinyes i fulles, de colors càlids, de fruits i fruites ben especials,... I nosaltres, com que som uns nens i nenes molt curiosos, ens encanta descobrir aquests tresors que s'amaguen! 

Aquests dies, la temàtica central ha estat el bosc. I una de les activitats que hem realitzat ha estat la manipulació de pinyes. Hem vist algunes de petites, d'altres ben grans, les hem tirat a terra una vegada i una altra, les hem olorat, hem omplert pots, els hem buidat, ... Ens han donat molt joc! 
A banda de les pinyes, com bé sabeu, les fulles són un element ben característic de la tardor. I com no podia ser menys... els Pollets hem experimentat amb elles! Les hem trepitjat, les hem fet volar, les hem esmicolat,... Mireu mireu!

Això és només una petita mostra, però si en voleu veure més, feu un cop d'ull al clickedu!

Per últim, donar-vos la gràcies a tots per participar en la recol·lecta d'elements de la tardor. Gràcies per les pinyes, fulles, escorces, troncs, imatges de tardor,... Ens ha encuriosit molt tot el que heu portat i tenim un racó a l'aula ben bonic!!!

1 comentario: